Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2012

Selamat Hari Raya

Assalamualaikum. Hai semua. Apa khabar? Fuhhhhh memang lama betul saya tak update2 blog ni kan. Sibuk dengan class lah sem ni. Banyak sangat keje yang nak kena siapkan.  Esok raya la? So, saja lah saya nak update blog ni and sambil tu boleh lah saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin kepada semua yang kenal saya and kepada semua reader yang sudi singgah blog saya ni. Tahun ni raya saya simple je. Korang semua pulak macam mana? Mestilah meriahkan? Semoga bergembira di Hari Raya nanti.

Sekian.