Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2017

JUBAH SAIZ BESARRRR! 10XXXXXL!

KakYuyu suka nak berkongsi dengan korang semua, apa yang KakYuyu buat dan apa yang KakYuyu lakukan. InsyaAllah. .
KakYuyu ni dah join bidang fashion ni sejak tahun 2012 macam tu lah lebih kurang. Dan Alhamdulillah KakYuyu masih menjiwai lagi perkara2 yang berkaitan fashion ni sehingga ke hari ini. Alhamdulillah. .
Untuk tahun lepas dan tahun 2017 ni, KakYuyu more focus kepada fashion untuk sahabat2 KakYuyu yang bersaiz special yang chomeyyy2 tu. Plussize lah kiranya. (Actually termasuk lah diri KakYuyu ni sendiri jugak : Chomeyyyy sangatttt gituuuu). .
Dan juga, KakYuyu lebih tumpukan pada fashion muslimah, iaitu jubah. So ada bermacam2 lah design jubah yang KakYuyu ada. And antaranya macam yang korang nampak kat bawah2 niiii.  .
Simple. .
Just niceee. .
Elegent gituuu. .

Dah lah tak nak awal2 ni cite pasal bisnes panjang2. Ni KakYuyu saja nak perkenalkan sahaja sedikit. at least korang tau lah jugak apa yang KakYuyu ni buat kan.  .
InsyaAllah next time KakYuyu cuba kongsikan ilmu ya…

PERMULAAN SEMULA UNTUK TAHUN BARU TAHUN 2017

Kembali menulis. Yessss KakYuyu akan kembali menaburkan idea2 baru di dalam blog ini semula. Yuhuuuu.
.

Semoga tahun ini KakYuyu lebih istiqomah la dalam usaha nak melambakkkan pelbagai cerita dalam ini bloggg.
.

NotaComel : Semoga kita semua akan terus dilimpahkan dengan rezeki yang banyak serta dengan ideaaa yang banyak untuk terus berkongsi dengan ramai orang lagi. InsyaAllah.
.

Amennn Amennnn.
.



.
.
Yang ikhlas,
KakYuyu