Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2017

I LOVE MAKE UP - TAPI TAK PANDAI

Normal ke tak erk? Suka tengok orang yang makeup cantikkk2 tu. Tapi diri ku ni. Nann hadooo! Skill ke laut dalam. 😅 .
Ada ke yang sama macam YL? #kita_geng Gituuuu! .
Tapi seriusly. YL sukaaaa and mudah jatuh cintaa la dengan orang yang makeup lawaaaaa2 ni. .
Dulu kala zaman bila tah YL pernah sekali jerrr " S E K A L I " je tau. Join class makeup. Masa tu memang zero betul pasal makeup2 ni..
Zaman sekarang ni banyak tengok kat YouTube jelah jawabnya. Nak join class pun sekarang ni harga yuran dia boleh tahan mahaiii lah jugak kan. .
Bestnyaaaaaa lah kalau ada yang sudi nak makeup kan muka YL ni sekarang ni. Lawa2 bajet chantekk sesangat macam Nora Danish ke Neelofa ker! Besssstttttnyaaaaa!! 😍😘.
K lah. YL nak sambung buat keje balik ni. Rest sat tu yang update kat sini sat. 😅 .
Nanti ketemu lagi. Thanks pada yang sudi baca YL bebel. 😘 Muahhhhhx! .
YUYU LIANA
Gambar contoh ehsan dari Pakcik Google. Chantekkkk makeup dia. Simple, Sweet & just Nice. 😍😘😍😘