Skip to main content

JUBAH SAIZ BESARRRR! 10XXXXXL!

KakYuyu suka nak berkongsi dengan korang semua, apa yang KakYuyu buat dan apa yang KakYuyu lakukan. InsyaAllah.
.

KakYuyu ni dah join bidang fashion ni sejak tahun 2012 macam tu lah lebih kurang. Dan Alhamdulillah KakYuyu masih menjiwai lagi perkara2 yang berkaitan fashion ni sehingga ke hari ini. Alhamdulillah.
.

Untuk tahun lepas dan tahun 2017 ni, KakYuyu more focus kepada fashion untuk sahabat2 KakYuyu yang bersaiz special yang chomeyyy2 tu. Plussize lah kiranya. (Actually termasuk lah diri KakYuyu ni sendiri jugak : Chomeyyyy sangatttt gituuuu).
.

Dan juga, KakYuyu lebih tumpukan pada fashion muslimah, iaitu jubah. So ada bermacam2 lah design jubah yang KakYuyu ada. And antaranya macam yang korang nampak kat bawah2 niiii. 
.

Simple.
.

Just niceee.
.

Elegent gituuu.
.


Dah lah tak nak awal2 ni cite pasal bisnes panjang2. Ni KakYuyu saja nak perkenalkan sahaja sedikit. at least korang tau lah jugak apa yang KakYuyu ni buat kan. 
.

InsyaAllah next time KakYuyu cuba kongsikan ilmu yang lebih bermanfaat buat korang semua ya. InsyaAllah. Doakan semoga urusan2 KakYuyu dipermudahkan. Amennn Amennnn.
.


.
.
Yang ikhlas,
KakYuyu
Founder YuyuLiana
Pakar Jubah Saiz Besarrrrr!

Comments

Popular posts from this blog

MENERIMA TEMPAHAN MENJAHIT PAKAIAN

Saya ada menyediakan khidmat menjahit pelbagai jenis pakaian lelaki, wanita, dewasa, dan kanak-kanak.

Boleh singgah instagram dan laman muka bukusaya untuk tengok gambar hasil jahitan saya selama saya menceburi dalam bidang menjahit ni.
Facebook : Yusliana Yusof
Instagram : yuslianayusof
Di bawah ni antara koleksi gambar baju yang saya jahit :
BAJU BRIDESMAID : family phia

BAJU UNTUK KE KENDURI KAHWIN : kak syikin

BAJU TUNANG : eika

BAJU NIKAH : noly

BAJU SANDING : butik pengantin kak alin

BAJU SANDING : butik pengantin kak alin

BAJU TUNANG : noly

BAJU TUNANG : atikah

BAJU SANDING : kak ain






Sekian, terima kasih. 

Tips Hilangkan Jeragat

w.b.t.
Kali ni nana nak share sikit tips macam mana nak hilangkan jeragat. Tapi, sabar dulu. Jangan gelojoh.
p/s: Tips ni bukan untuk hilangkan jeragat dimuka, tapi untuk hilangkan jeragat di toto, comforter, selimut, or cadar (yang fabrik tak luntur color lah biasanya).
Jeragat atau nana lebih biasa panggil taik lalat je. Cuba korang tengok kat toto ke comforter ke yang dah lame tak basuh tu, mesti dah naik taik lalat. Geli je nak pakai-ada hitam2 @ taik lalat. Kadang2 kat telekung or pakaian sembahyang orang pempuan, kat bahagian muka dia tu, lau lama tak basuh mulalah bertaik lalatkan?
So sekarang ni, nana nak sharelah cikit cara nana nak hilangkan jeragat or taik lalat ni kat pakaian or fabrik yang tak luntur warnanya lah.
Senang je. Bahan2 (macam nak memasak plak) :
1. Korang hanya perlukan air sabun (sabun letak cikit je, biar air banyak tak pe).2. Clorox (tak payah campur air) yang biasa ada kat pasaran tu. 3. Fabrik yang korang nak cuci (biar dia dalam keadaan kering, jangan basahka…

Salin Baju Dalam Train ??

w.b.t.

Tengok ni?




Apalah masalah diorang ni kan?



Sekian.